Referat: Bele Barkarby IF - Täby FC (B)

Hade Klopp varit med hade ribbstolarna lossnat av självsvängning.
Hade Milander haft något med Beles veteraner att göra hade laget.se fått stänga sajten efter sitt referat.
Jag vill ändå skicka en försiktig hyllning till våra legendarer som väljer veterantvåan före damernas skidskyttesprint.

Täby kommer med 12 utespelare och är naturligtvis revanschsugna efter förlusten senast i Tibblehallen.

Matchen börjar bra, Täby lägger en långboll som jag kan fånga.
Därefter följer ett stolpskott och ett friläge där Täbyspelaren missar kortsidan.
Tur förtjänar man, eller?
Redan 3:07 in i första tar vi ledningen med Walle från Svensson.
Efter cirka 11 minuter bestämmer sig Täby för att 11 utespelare vardera är mer rättvist och skickar en av sina spelare in i vårt bås.
Han fick dock viss hjälp av Gunnarsson, för mycket, tycker domaren och pekar 2 fingrar i luften.
Täby har ett bra tryck i sitt PP och redan efter 13 sekunder kan de smaska in en retur i vår kasse.

Pausvila, 1-1, och taktiken verkar mest kretsa kring "Jag är ju knappt svettig"

Andra perioden börjar uselt och efter 25 sekunder kommer Täbys 71 rusande mot mig.
Jag hinner inte säga sitt kvar förrän han avslutar stenhårt till vänster.
4 minuter senare smäller det till igen, jag har förträngt händelsen men i protokolllet står det B20 utan.

Pausvila igen, 1-3 och nu haglar det taktiktermer i båset.
Jag går till seket och surrar med Lycke, operation bokad, nu börjar återtåget.

Apropå återtåg så spränger Täby bort lite räls med en 2-1:a.
Avslutet är konstigt, mittemellan eget avslut och sidledspass och det rinner in...
1-4, tungt!
Med 8 minuter kvar hittar dock Linder formen och reducerar till 3-4 inom loppet av 52 sekunder.
4 minuter senare i numerärt överläge kommer hattrick, kvittering och 4-4, vilket står sig matchen ut.

Nu har vi en spelledig helg innan det är dags att besöka Ekhammarhallen den 23/2.
15:30 är det tekning mot Kungsängen!

Innan dess hoppas jag att vi ses i Björkeby på lördag 15/2 när herrlaget tar emot Grimsta.

Pluslistan presenteras av SP Office Data (Lycke)
+++ Nr 7... Tre P! Utan att synas förtjänar cred!